O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2009, ko smo pričeli pakirati rjavi trsni in beli servirni sladkor. Tekom našega poslovanja in delovanja smo želeli v našo ponudbo vključiti več servirnih izdelkov, ki so za končnega uporabnika bolj praktični in predvsem s ustreznejši s higienskega vidika. 

Skrb za okolje je naše vodilo že od samega začetka poslovanja, v zadnjem času pa se trudimo kupcem nuditi tudi naravne in zdrave izdelke. Smo certificirana EKO pakirnica, ki nam dovoljuje pakiranje vseh vrst ekoloških živil. Specializirani smo za servirno pakiranje različnih vrst prahov, granulatov in ostalih sipkih živil v sašeje (vrečke) različnih dimenzij in gramatur. Za pakiranje uporabljamo različne materiale (beli in rjavi natron papir, duplex, triplex folije in PVC), vendar pri pakiranju dajemo prednost naravnim reciklirnim materialom. Strankam nudimo popolno storitev na enem mestu. Izdelamo grafično podobo, kliše za tisk, izdelek potiskamo in zapakiramo.

Filozofija podjetja

Skrb za okolje ter ponudba naravnih in zdravih izdelkov sta primarna cilja našega podjetja. Pod blagovno znamko Natural&Healthy razvijamo nove naravne kozmetične in prehranske izdelke. Strankam želimo ponuditi bolj praktično in higienično uporabo pakiranih izdelkov, podjetjem pa še bolj konkurenčno plasiranje njihovih izdelkov na tržišče.

Bureau Veritas Eko
SI-EKO-003